Elkészítés: A húst megmossuk, felkockázzuk, a hagymával és a szalonnával ugyanígy járunk el. A fokhagymát összezúzzuk, a krémsajtot a kecskesajttal és a tejszínnel csomómentesre keverjük.
Olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát, a szalonnát és a fokhagymát. Hozzáadjuk a csirkemellkockákat, átpirítjuk, majd hozzáöntjük a tejszínes keveréket, és beleszórjuk a fűszerkeveréket, ízlés szerint sózzuk. Kevergetve főzzük, míg sűrűsödni nem kezd.
Közben nokedlit főzünk, leszűrjük, átkeverjük olívaolajjal, a csirkés raguval tálaljuk, reszelt parmezánnal megszórva.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre