A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
A zúzott fokhagymát a vajon megpirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, belereszeljük a citrom héját és belefacsarjuk a levét. Megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk az alaposan átöblített kapribogyót. Összeforraljuk, és hozzákeverjük a felaprított bazsalikomot.
A lecsepegtetett tésztát összekeverjük a szósszal, majd bőven megszórjuk reszelt parmezánnal.
Ennek az ételnek az íze Dél-Olaszországba, egészen pontosan Campaniába repít minket, ahol roskadoznak a fák a citromterméstől, és ahol egész évben süt a nap. Nagyon egyszerű, nagyon gyors és rendkívül ízletes! - zsuzsamama56
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!