Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olasz citromos tészta

30 perc
egyszerű
megfizethető
3 adag

Elkészítés

  1. A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
  2. A zúzott fokhagymát a vajon megpirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, belereszeljük a citrom héját és belefacsarjuk a levét. Megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadjuk az alaposan átöblített kapribogyót. Összeforraljuk, és hozzákeverjük a felaprított bazsalikomot.
  3. A lecsepegtetett tésztát összekeverjük a szósszal, majd bőven megszórjuk reszelt parmezánnal.

VILLÁMGYORS VACSORA, HA KIFOGYTÁL AZ ÖTLETEKBŐL: OLASZOS MELEGSZENDVICS 10 PERC ALATT!>>> 

EREDETI OLASZ VAGY MASCARPONE NÉLKÜLI: ÍME A 16 LEGJOBB TIRAMISU>>> 

A 9 LEGJOBB GNOCCHI, AMINEK EGY OLASZ IS ELKÉRNÉ A RECEPTJÉT>>> 

Megjegyzés

Ennek az ételnek az íze Dél-Olaszországba, egészen pontosan Campaniába repít minket, ahol roskadoznak a fák a citromterméstől, és ahol egész évben süt a nap. Nagyon egyszerű, nagyon gyors és rendkívül ízletes! - zsuzsamama56

Ezek is érdekelhetnek

Friss