Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olajbogyós gombasaláta

MME MME
Hozzávalók
  • Elkészítési idő: kb. 15 perc
  • Hozzávalók 2-3 adaghoz:
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 25 dkg gomba
  • 2 babérlevél
  • 1 kávéskanál cukor
  • 1 tasak KNORR Milánói makaróni Rafinéria
  • 2 evőkanál magozott fekete olajbogyó
  • citromlé

Elkészítés

Elkészítés: Az olajban megfonnyasztjuk a vékonyra karikázott hagymát. Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát, a babérleveleket, a cukrot. Ha megpárolódott, felöntjük a 3 dl hideg vízzel elkevert KNORR Milánói makaróni Rafinériával, és hozzákeverjük a vékonyra szeletelt olajbogyókat. Kevergetve felforraljuk, és néhány perc főzés után a citromlével ízesítjük. A salátából a babérleveleket kidobva, kihűtve tálaljuk.

Ezek is érdekelhetnek