Elkészítés: A fokhagymát, vöröshagymát és olajbogyót egészen picire vágom, és a margarinon megfuttatom. Ebben sütöm fehéredésig a húst, amit előzőleg egy kicsit kiklopfolok. Ezután egy tűzálló tálba teszem a húst, rászóróm a felaprított zöldségeket. A megmaradt fokhagymás-bogyós zsiradékba teszek tejszínt, így isteni öntetet kapok, amit a tepsiben lévő húsra öntök. Alufóliát teszek rá, majd mehet a sütőbe! Nem mértem, mennyi idő, inkább nézegettem és kóstolgattam, de szerintem kb. 20 perc elég neki a sütőből... :) Nekem nagyon ízlett!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre