Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Olajban sült burgonyás pogácsa

45 perc
egyszerű
olcsó
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A burgonyát sós vízben megfőzzük, leszűrjük. Hagyjuk kihűlni, majd áttörjük. A liszttel, sóval, tojással és a sütőporral alaposan összedolgozzuk.
  2. Kb. 0,5 cm vastagra kinyújtjuk a tésztát. Kiszaggatjuk és forró, bő olajban pár perc alatt mindkét oldalát megsütjük.

ZÖLDBORSÓS BURGONYAKROKETt>>> 

BURGONYATALLÉR SAJTTAL ÉS SZALONNÁVAl >>> 

Megjegyzés

A liszt mennyisége hozzávetőleges. Mindenki látja, hogy mennyit vesz fel. A lényeg, hogy könnyen bírjunk vele dolgozni! - Kiscsimpi

Ezek is érdekelhetnek

Friss