Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Óbudai kocsmáros bélszín

MME MME
60 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: A bélszínt vékony csíkokra vágjuk, megsózzuk és lisztbe forgatjuk.

A csíkokra vágott füstölt szalonna zsírját
kiolvasztjuk, és megpirítjuk benne az apróra vágott hagymát. Beletesszük a bélszínt és a szeletelt gombát, együtt pirítjuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd a tejszínnel és a borral felengedjük. Hozzáadjuk a csíkokra vágott csemegeuborkát, a zúzott fokhagymát, a babérlevelet és a mustárt.

Jól összeforraljuk, hogy rövid, tartalmas leve legyen. Burgonyafánkkal tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss