Elkészítés: A muffinhoz a vajat megolvasztjuk (egy részével ki lehet kenni a muffinpapírokat - én nem tettem, nem is ragadt bele a muffin, csak egy vékony réteg maradt a papíron), a maradékhoz hozzáadjuk a cukrokat és a sót, jól elkeverjük. Ezután beletesszük a tojásokat, a tejet és a sütőporos lisztet, végül a narancs/citromhéjat). A formákba öntjük, és aranysárgára sütjük (tűpróba).
A hamis marcipán bevonathoz és fülekhez a tejet felforraljuk a cukorral, majd apránként hozzákeverjük a kétféle lisztet, és kb. 10 perc alatt sűrűre főzzük. A végén a tűzről levéve hozzáadjuk a vajat és az aromát. Hűtőben pihentetjük. Keményítős porcukorral átgyúrjuk, és lehet formázni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!