A nyúlhúst besózzuk. A hagymát lereszeljük, a petrezselymet felaprítjuk. Kevés forró olajon kissé megpirítjuk a húst. Ha már kezd fehéredni, hozzáadjuk a hagymát és a petrezselymet. Megkeverjük, felöntjük 2 dl száraz fehérborral, majd lassú tűzön fedő alatt megpároljuk.
A laskagombátmegtisztítjuk, majd felszeleteljük, és amikor a nyúl már félig megpuhult, a húshoz adjuk. Ha a gomba kieresztette a levét, még egy deci bort öntünk hozzá. Amint elkészült a hús, egy púpos evőkanál lisztet szórunk bele, majd felforraljuk, hogy a leve besűrűsödjön. Végül megborsozzuk, hozzákeverünk egy deci paradicsomlevet, és levesszük a tűzről.
A tésztát a csomagoláson megadott utasítás szerint forró, sós víben megfőzzük, és rögtön tálaljuk a nyúlraguval.