A megtisztított nyúl- és császárhúst felkockázzuk, majd tepsibe tesszük őket. Hozzáadjuk a megtisztított, negyedekre vágott hagymát, majd az egészet sózzuk és borsozzuk.
180 fokra előmelegített sütőben 30 percig sütjük. Ha szükséges, öntünk hozzá egy kevés vizet. Végül hozzáadjuk a megtisztított májat is, és az egészet további 30 percig sütjük.
A tepsit kivesszük, a húshoz keverünk 10 dkg vajat, majd hagyjuk kihűlni. Robotgépbe tesszük, és néhány percig pürésítjük. Sózzuk, borsozzuk és alaposan átkeverjük.
A masszát 4 tálkába tesszük. Felolvasztjuk a megmaradt vajat, majd meglocsoljuk vele a pástétomokat. A hűtőbe tesszük, hogy kissé megszilárduljanak.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre