Elkészítés: A morzsakalaphoz először vajat és olajat hevítünk egy serpenyőben. Beletesszük a morzsát, és kicsit átpirítjuk. Ezután belekeverjük a pestót, és ízlés szerint sózzuk. A lényeg, hogy formázható masszát kapjunk, ha nem akar összeállni, adjunk hozzá még vajat, ha túl lágy, adjunk hozzá morzsát.
A combokat előkészítjük, megsózzuk, és egy pataki tálba helyezzük. A burgonyát megpucoljuk, kettévágjuk, és 3-5 miliméterenként bevágjuk a tetejét, kb. a krumpli 3/4-ig (lsd. kép), a nyúlcomb mellé tesszük. Az egészet olajjal meglocsoljuk és megsütjük.
A megsült combokra óvatosan rányomkodjuk a morzsát, és további 5 percig sütjük.
A körethez először vajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a négybe vágott mogyoróhagymát és megsózzuk. Amikor már a hagyma megpuhult, beletesszük a kockára vágott avokádót, és felöntjük a tejszínnel. Ízlés szerint teszünk bele kevés citromlevet és bazsalikomot. Amikor a tejszín besűrűsödött, levesszük a tűzről.
A nyúlcombokat a krumplival és az avokádós hagymával tálaljuk.