Nyersvegán almás-mákos-áfonyás torta elkészítése:
Tészta:
Tedd az összes hozzávalót S-késes turmixgépbe és turmixold egyenletes tésztává!
Egy süteményformát szórj be egyenletesen kókuszreszelékkel és kézzel vagy kanállal nyomkodd bele a masszát!
Mákos töltelék:
Készítsd össze a hozzávalókat és tedd rá a kész tésztára!
Almás réteg:
Reszeld le az almát!
Ízesítsd fahéjjal, szegfűszeggel és kevés citromlével és keverj hozzá 3 evőkanál útifűmaghéjat!
Helyezd a mákos töltelékre!
Ezt követően az áfonyákat turmixold sima krémmé!
Díszítsd fel vele a tortát!
Az egész süteményt helyezd legalább 1 órára a hűtőszekrénybe!
A tetejét egész áfonyaszemekkel díszítheted.