Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Sütés nélküli gesztenyetekercs

30 perc
egyszerű
megfizethető
5 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A mazsolát és az aszalt szilvát késes aprítóban finomra aprítjuk. A diót a mandulával, a sóval, a porcukorral és a narancshéjjal összekeverjük, majd hozzáadjuk az aszalt gyümölcsöket és a vajat, majd egészet alaposan összegyúrjuk.
  2. A masszát folpackon szétterítjük kb. 20 x 30 cm nagyságúra és elkenjük rajta a tejszínnel fellazított gesztenyemasszát. A fólia segítségével feltekerjük és hűtőben dermesztjük pár órán át.
  3. A rúd tetetjét olvasztott fehércsokoládéval megcsurgatjuk és tetszés szerint szeleteljük.

    Ajánjuk még:

GLUTÉNMENTES KARAMELLKRÉMES DIÓTORTA >>> 

GESZTENYÉS-KEKSZES SZELET >>> 

Gesztenyés trüffel szelet >>> 

Ezek is érdekelhetnek