Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyárs joghurtmártással

60 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

1.

A kétféle húst megmossuk és nagyobb kockákra vágjuk. Összekeverjük az olajat a grillfűszerrel, némi sóval, borssal és a kakukkfűvel. Ebben a páclében megforgatjuk a felkockázott húst, és 60 percig pácoljuk.

2.

Az uborkát meghámozzuk, és felszeleteljük. Hozzákeverjük a joghurtot, a snidlinget, az olajat, majd ízlés szerint megsózzuk és megborsozzuk. Az így elkészült dresszinget lehűtjük.

3.

A megtisztított hagymát, a gombát és a paprikát a húskockákkal megegyező nagyságú darabokra vágjuk. A cukkinit ujjnyi vastagságúra felkarikázzuk. Váltakozva a grilltűre tűzzük a kétféle húst, a gombát, a cukkinit, a paprikákat és a hagymát, majd a maradék páclével megkenjük a nyársat.

4.

Végül forró grillen, forgatva 10-15 percig sütjük. A joghurtos dresszinggel és kenyérrel kínáljuk.

Ezek is érdekelhetnek

Friss