Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyári nyereményjáték!

A késő nyár és a kora ősz a leggazdagabb szezon, ilyenkor kínálja a természet a legízesebb zöldségeket, gyümölcsöket, és tán ilyenkor vagyunk mi is a legkreatívabbak a konyhában (is) a nyári pihenés után. Küldd el legújabb receptjeidet, és nyerj velünk konyhai robotgépet!

Kipróbált, bevált recepteket várunk, saját készítésű fotóval és portréképpel, hogy a finom ételek leírása ne csak a Mindmegettét gazdagítsa, hanem a Mindmegette Recepttár magazinunkban is megjelenhessen a te fotóddal!

A játékban 2012. augusztus 21. és szeptember 20. között vehetsz részt, a beküldött receptek közül zsüri választja ki a legfinomabb vagy legizgalmasabb receptet, beküldője pedig egy ügyes konyhai robotgépet nyer! Figyelem! A játékban csak a játékszabályoknak megfelelő beküldött pályázatok vesznek részt! Vagyis a receptbeküldő felületen meg kell adni a következőket: recept név, hozzávalók, kellő gondossággal részletezett elkészítési útmutatás, legalább egy saját készítésű fotó, a pályázó neve és értesítési postacíme és a pályázó profilképe!

Hivatalos játékszabály >>>

Jó sütést, főzést - és sok szerencsét a játékhoz!

Játszani akarok, receptet küldök >>>

Mindkét kép illusztráció.

Ezek is érdekelhetnek

Friss