Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyári málnatorta

29 szavazat
40 perc
egyszerű
megfizethető
10 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A tejet a cukorral és a pudingporral sűrűre főzzük. Amikor kihűlt, hozzáadjuk a vajat és a Mascarponét, majd habosra keverjük.
  2. A málnát alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük. A felét félretesszük a díszítéshez. A másik felét lepürésítjük.
  3. A kekszből egy sort tálba teszünk, megkenjük a krémmel, vékonyan leöntjük a málnapürével. Újabb sor keksz következik, amelyre krém kerül. Addig folytatjuk, amíg a keksz és krém is elfogy. A tetejére krémet teszünk és a maradék málnapürét elsimítjuk rajta.
  4. A megmaradt krémmel bevonjuk az oldalait is. Hűtőbe tesszük, és legalább 1 órát pihentetjük.
  5. Tálalás előtt a maradék málnával és mentalevelekkel díszítjük.

Megjegyzés

Könnyű, gyors, szinte elronthatatlan, kezdő szakácsoknak is sikerélmény. - Cs M

Ezek is érdekelhetnek

Friss