A lisztet, a sütőport, a cukrot és a margarint összegyúrjuk, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és gombóccá gyúrjuk, majd fél órát állni hagyjuk.
A tészta 2/3-át kinyújtjuk, és kimargarinozott, kilisztezett tortaformába nyomkodjuk. A Nutellát rákenjük a tésztára, és ízlés szerint tehetünk rá gyümölcsöt (én áfonyát tettem a szélére).
A habtejszínt felverjük, majd hozzákeverjük a túrót, a vaníliás cukrot és néhány mentalevelet. Habosra keverjük, majd a nutellás rétegre simítjuk.
A maradék tésztát kinyújtjuk, csíkokra vágjuk, és rácsosan a pitére helyezzük, majd megkenjük felvert tojással. Légkeveréses sütőben 175 fokon 30-40 perc alatt készre sütjük. A formában hagyjuk kihűlni, majd áfonyával és málnával díszítjük, és megszórjuk porcukorral.