Elkészítés: I. A puha margarint robotgéppel kikeverjük a kétféle cukorral. Egyenként dolgozzuk bele a tojásokat, majd a tejjel váltakozva adjuk hozzá a sütőporral elvegyített lisztet. A tésztát símitsuk margarinnal kikent, morzsával meghintett,kapcsos tortaformába. Előmelegített sütőben, 175 fokon süssük kb. 20 percet. Ha megsült, egy éles késsel óvatosan válasszuk el a karimától, és hagyjuk a formában kihűlni.
II. A tortalapot vízszintesen vágjuk ketté. Az alsó lapot helyezzük tortatálra és rakjuk köré a karimát. A tortabevonót és a nutellát együtt olvasszuk fel forró vízfürdő fölött. A tejszínt a habfixálóval verjük kemény habbá, majd vegyítsük bele krémet.
III: Az alsó piskótalapot kenjük meg egy kevés krémmel. Rakjuk ki málnaszemekkel, kenjük meg a krém felével, majd fedjük be a másik tortalappal. A tetejét és az oldalát vonjuk be a maradék krémmel. 3 órára tegyük be hűtőbe.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre