Elkészítés: Az élesztőt a tejben felfuttatjuk. A hozzávalókat összedolgozzuk, amíg lágy, sima tésztát kapunk. Ekkor egy lisztezett tálba tesszük, és hütőbe duplájára kelesztjük. Ezek után kb. 3-szor félóránként hajtogatjuk.
Amikor ezzel is meg vagyunk, kinyújtjuk, és megkenjük nutellakrémmel. Felcsavarjuk, és kör alakúra készítjük el. Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, és újabb fél órát kelni hagyjuk. A végén olívaolajjal megkenjük.
Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük, és tűpróbával megnézzük, hogy már megsült-e. A végeredmény gyönyörű és nagyon finom. Érdemes kipróbálni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre