A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a lisztet és a vizet, és így is keverjük egy pár percig. Amint ez kész, óvatosan beleforgatjuk a kemény habbá vert fehérjét.
Egy 22 cm átmérőjű, sütőpapírral bélelt tortaformába simítjuk a tésztát, és 180 fokon, kb. 25 perc alatt készre sütjük.Tűpróbával ellenőrizzük, és amennyiben már nem ragad, kivesszük a sütőből, és egy hűvösebb helyen hűlni hagyjuk.
Az alsó réteg krémhez kikeverjük a Nutella kb 3/4-ét (Kb. 4 evőkanálnyi) a mascarponéval. Felverünk 2,5 dl tejszínt, és kb. 2 kanállal teszünk belőle a nutellás mascarponés krémbe, hogy kicsit lazítsuk.
A maradék felvert tejszínhez teszünk 2 kanál porcukrot, 1 ek. nutellát, majd elkeverjük.
Ha a piskótánk teljesen kihűlt, 3 részre vágjuk. Az első piskótalapunkra simítjuk a nutellás-mascarponés krémet, erre jöhet a második piskóta, amit a tejszínes krémmel borítunk be, majd lefedjük az utolsó piskótalappal.
A maradék tejszínt felverjük, egy kanál Nutellával ízesítjük, és ezzel fedjük be a tortánkat, az oldalát is beleértve.
A rolettivel körben kirakjuk a tortát, majd a tetejét megszórjuk az összetört roletti morzsákkal. A torta közepére Kit Kat csokit és ízlés szerint kekszet halmozunk, majd egy kis felmelegített Nutellát csorgatunk rá, majda kompozíciót egy szalaggal átkötjük.