Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nutellás császármorzsa málnaszósszal

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A császármorzsaport simára keverjük a tejjel, a tojásokkal és a nutellával. A vaj felét felforrósítjuk, és közepes lángon megpirítjuk rajta a massza felét. Ugyanígy elkészítjük a megmaradt tésztamasszát is, azután a kisült tésztát villával összetörjük.
  2. A felengedett málnát tálba tesszük néhány csepp citromlével, valamint a porcukorral, és felforrósítjuk. A porcukorral meghintett smarni mellé kínáljuk.

    ELLENÁLLHATATLAN MÁLNÁS FINOMSÁGOK >>>

    CSÁSZÁRMORZSA, AHOGY A NAGYI KÉSZÍTETTE >>>

    CSÁSZÁRMORZSA VARIÁCIÓK- 25 GYORS RECEPT! >>>

Ezek is érdekelhetnek