HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 24-30.
Előétel: Húsos lebbencsleves
Főétel: Sajtos sertéskaraj burgonyával és vegyes salátával
Desszert: Almás-habos mákos guba
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves rakott zöldségek
Előétel: Wonton leves
Főétel: Csirkemell szezámos-mézes bundában, tojásos rizzsel
Desszert: Kínai sült édes dió
Vegetáriánus ajánlat: Tavaszi tekercsek kínai mártással
Előétel: Erdei gyümölcsleves
Főétel: Vörösboros-cukkinis gombapaprikás
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsós gombapörkölt
Előétel: Mediterrán paradicsomleves sajttal és krutonnal
Főétel: Tejfölös-kapros tökfőzelék pörkölttel
Desszert: Túrós-pudingos süti piskótatallérral
Vegetáriánus ajánlat: Kapros tökfőzelék ajvárral
Előétel: Sárgaborsókrémleves füstölt hússal
Főétel: Csőben sült sonkás penne
Desszert: Rizsfelfújt (rizskoch)
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös ravioli
Reggeli: Ínyenc ciabatta melegszendvics baconnel, tea
Előétel: Füstölt sonkás zöldbableves
Főétel: Rakott krumpli gazdagon
Desszert: Békebeli almás pite
Vacsora: Sajtos fasírtgolyók franciasalátával, pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Zöldségekkel rakott krumpli
Reggeli: Velős-gombás omlett gyümölcsteával
Előétel: Zalai szárnyasleves
Főétel: Toroskáposzta sok tejföllel és friss kenyérrel tálalva
Desszert: Sacher kocka
Vacsora: Tésztasaláta sonkával, almával és zellerrel, rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Székelykáposzta tofuval
HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 17-23.
Előétel: Tejszínes-tárkonyos zöldségleves
Főétel: Milánói rizottó
Desszert: Alma
Vegetáriánus ajánlat: Sütőtökös rizottó
Előétel: Káposztaleves füstölt kolbásszal
Főétel: Aszalt szilvás húsos káposzta
Desszert: Káposztás-sajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Baby káposztás palacsintája
Előétel: Currys-citromos lencseleves
Főétel: Tejszínes-gombás pulyka galuskával
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Sajttal sült gombás galuska
Előétel: Kolbászleves bevert tojással
Főétel: Rizses-halas egytál
Desszert: Császármorzsa körtével
Vegetáriánus ajánlat: Dödöle sóskamártással
Előétel: Zöldspárgás cukkinikrémleves reszelt sajttal
Főétel: Húsos canelloni
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Túrós canelloni
Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics, gyümölcstea
Előétel: Csülkös bableves
Főétel: A levesben főtt csülök mustárral, tormával, friss kenyérrel
Desszert: Tiramisu
Vacsora: Sajtkrémmel töltött paradicsom rozskenyérrel, pohár fehérborral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott gombafejek sült burgonyával, tartármártás
Reggeli: Lapcsánka, macok, tócsni citromos vagy boros teával
Előétel: Gombakrémleves gazdagon
Főétel: Csirkemellgombóc füstöltsajtos mártással, mazsolás rizzsel körítve
Desszert: Rakott palacsinta
Vacsora: Sült apróhal birsalmás aioli mártogatóssal száraz fehérbort kínálok mellé
Vegetáriánus ajánlat: Mazsolás rizs gőzölt aprórépával és zellerchipsszel
HETI MENÜ – 2014. NOVEMBER 10 - 16.
Előétel: Gyors négyhagymás sajtleves
Főétel: Lecsós pulykamell tarhonyával
Desszert: Narancs
Vegetáriánus ajánlat: Tökmagos-almás saláta
Előétel: Babos minestrone
Főétel: Hússal töltött canelloni
Desszert: Gyümölcsös tiramisu
Vegetáriánus ajánlat: Lencsés-spenótos lasagne
Előétel: Joghurtos céklaleves
Főétel: Resztelt máj sós burgonyával, csemege uborka
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös karfiol burgonyapürével
Előétel: Csülkös krumplileves
Főétel: Csirkével töltött padlizsán
Desszert: Csíkos szelet sütés nélkül
Vegetáriánus ajánlat: Diókrémmel töltött padlizsántekercsek
Előétel: Sóskaleves buggyantott tojással
Főétel: Pizza mindenki kedvére
Desszert: Gyümölcssaláta
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-sajtkrémes pizza
Reggeli: Almás-sajtos melegszendvics teával
Előétel: Húsos-tejfölös zöldbableves
Főétel: Gyömbéres csirkemellcsíkok lilahagymás burgonyapürével
Desszert: Túró Rudi-muffin
Vacsora: Vendégváró krumplisaláta laza fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Cajun fűszeres krumpliegytál
Reggeli: Lágytojás friss zsemlével, citromos tea
Előétel: Snidlinges sajtleves
Főétel: Báránycomb zöldbabpürével és narancsos tormamártással
Desszert: Csokirolád
Vacsora: Kenyéren pirított falatok, pohár sör mehet mellé
Vegetáriánus ajánlat: Zöldfűszeres saláta tökmagbundás camembert-rel
HETI MENÜ – 2014 NOVEMBER 3 - 9.
Előétel: Zöldségkrémleves pirított zsemlekockákkal
Főétel: Sült csirke őszi gyümölcságyon
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Barátfüle vagy lekváros derelye krumplis tésztából
Előétel: Gazdag leves gerslivel
Főétel: Gerslis rizottó füstölt libamellel
Desszert: Fűszeres gersli dióval
Vegetáriánus ajánlat: Árpagyöngy saláta
Előétel: Sárgarépakrémleves
Főétel: Zöldborsós sertéstokány
Desszert: Mandarin
Vegetáriánus ajánlat: Zelleres krumpligombóc
Előétel: Tyúkhúsleves farháttal
Főétel: Zöldborsófőzelék grillkolbásszal
Desszert: Apró sajtos pogácsa
Vegetáriánus ajánlat: Berber zöldségfazék
Előétel: Kertifűleves húsgombócokkal
Főétel: Vargányás-csirkés tészta
Desszert: Almakompót gyömbérrel és mézzel
Vegetáriánus ajánlat: Gombaszószban sült kelbimbós tészta
Reggeli: Baconben sült melegszendvicstekercs
Előétel: Paradicsom-krémleves
Főétel: Erdélyi fatányéros
Desszert: Linzi torta
Vacsora: Spenótos palacsinta kéksajttal töltve, pohár rozéval
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt kukoricás rizzsel, tartármártással
Reggeli: Sonkasaláta, császárzsemle
Előétel: Narancsos libaleves libatepertős maceszgombóccal
Főétel: Birsalmás káposzta füstölt oldalassal
Desszert: Apró fatörzsszeletek csokoládés zúzmaraköntösben
Vacsora: Szardíniás saláta
Vegetáriánus ajánlat: Burgonyás tésztatekercs tojásos zöldségekkel