Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szombaton tízmilliószoros nap – erre figyelj, hogy új esélyt kapj

default user icon
MME
November 4-én, szombaton lesz az év utolsó tízmilliószoros napja, amikor is a tetteink és a gondolataink és tízmilliószoros teremtő erővel hatnak.

A tibeti buddhisták legfontosabb ünnepeiket dharmacsakra napoknak, avagy a Nagy Buddha napoknak nevezik, amelyekből négyet tartanak számon. Ezek a különleges erejű napokon a gondolatok, cselekedetek ereje tízmilliószoros erővel hat.

Pozitív tettek

A legfőbb jelentősége ezeknek a napoknak abban áll, hogy ilyenkor esélyt kapunk arra, hogy kilépjünk abból a gondolati, érzelmi sémából, ami meghatározza a jelenünket, és új, pozitívabb irányultsággal megteremtsük, bevonzzuk a szebb jövőt. A pozitív tettek, jócselekedetek hatása visszairányul ránk, és ezekben a napokban ez hatványozottan igaz: ha jót teszel mással, annak az áldása megsokszorozódva száll vissza rád!

A hála ereje

A szerencsét az ezoterikus hit szerint úgy tudjuk megőrizni, ha valóban, a szívünk mélyén megéljük a hálát érte. A tízmilliószoros napokon az is nagyon fontos, hogy kimutassuk: hálásak vagy mindazért, amit kapunk/kaptunk az univerzumtól.

A lelki béke fontossága

Ezen a napon a lelki béke megélése nagyon fontos. Gondoljunk szeretettel önmagunkra is, fogaddjuk el gyengeségeinket, hibáinkat. Ez a pozitív érzésekre hangoltság az, ami segít megteremteni a jövőt.
Amit kerülni kell: a negatív gondolkodás, az irigység, a bosszúvágy érzése; ezek mind-mind gátolják a jó, teremtő energiák áramlását.

És hogy mit tegyél pontosan? Az astronet.hu cikkéből megtudhatod!

(Nyitókép: Shutterstock)

Ajánljuk még:

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek