hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Norvég töltött paprika

5/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Kockázzuk fel a sajt háromnegyed részét, a többit reszeljük le. A paprikákat vágjuk félbe, távolítsuk el a szárat és a magházat, sózzuk meg, és serpenyőben süssük át.

Keverjük össze a darált húst a sóval, a borssal, a tabasco szósszal, a zsemlemorzsával és a felkockázott sajttal.

A maradék vajjal kenjünk ki egy tepsit, szórjuk meg a fokhagymás só felével, helyezzük el benne a félbevágott, átsütött paprikákat, osszuk el rajtuk egyformán a tölteléket, szórjuk meg a tetejét a maradék fokhagymás sóval, hintsük rá a reszelt sajtot.

Fólia alatt süssük 175 fokos sütőben 30 percig, majd a fóliát levéve, addig, míg a sajt megpirul.

Megjegyzés

Mi általában kenyérre olvasztott sajttal esszük, de a majonézes kukorica vagy a majonézes krumpli is illik hozzá. - Nordkapp

Ezek is érdekelhetnek

Friss