Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Norbi újra megrázta a pofonfát! Most képet lopott a fitneszguru

default user icon
MME
Schobert Norbi miután páros lábbal szállt bele egy ország anyáinak a lelkébe, most egy lopott képpel próbált meg kampányolni keto-diétája mellett közösségi oldalán. A pofátlan turpisságra hamar fény derült, ugyanis a fotón szereplő fiatal lány hamar kiszúrta a fotómontázst.

"This is my photograph, and I did not do keto or support this page!" - kommentálta Andrea a nem éppen korrekt húzást. Nem csoda, hogy Norbi kiverte a biztosítékot a lánynál a lopott képes keto-diétás kampányával, hiszen mint hozzászólásában írja, a fotó őt ábrázolja, de soha nem alkalmazta ezt az alacsony szénhidrátbeviteles fogyókúrás módszert, ráadásul a Norbi Update LOW CARB oldalát semmilyen formában nem támogatja, és nem is ismeri.

Egyelőre még az sem világos, hogy a fitneszguru mégis hogy gondolhatta azt, hogy egy ilyen akcióval nem fog lebukni pillanatok alatt az interneten. A lány minden esetre miután kiszúrta a lopást, azonnal jelentette az esetet a Facebook felé, Norbi pedig villámgyorsan el is távolította a kínos bejegyzést.  

KRAUSZ GÁBOR KEMÉNYEN KIOSZTOTTA SCHOBERT NORBIT >>>

ÍGY REAGÁLT A COCA-COLA SCHOBERT NORBI BOTRÁNYOS NYILATKOZATÁRA >>> 

NEM ÁRULJÁK TOVÁBB NORBI TERMÉKEIT AZ EGYIK BEVÁSÁRLÓKÖZPONTBAN

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss