Elkészítés: A tésztához valókat alaposan gyúrd össze, majd fóliába csomagolva tedd a hűtőbe legalább fél órára pihenni.
Lisztezett deszkán nyújtsd 3-4 mm vastagra, szúrj ki belőle kb. 3 cm átmérőjű kis korongokat. Sorakoztasd sütőpapírral borított sütőlemezre.
A tojásfehérjét verd kemény habbá, miközben folyamatosan hozzáadod a porcukrot, a sót és a citromlevet.
A habos-cukros krémmel kend meg a tésztakorongokat, és előmelegített sütőben 180 fokon süsd szép aranyszínűre.
Ha kihűltek, kettőt-kettőt baracklekvárral tapassz össze.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre