Elkészítés: A tésztához a tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, majd a sárgáját és a citrom héját is hozzáadjuk, kikeverjük, majd fakanállal óvatosan hozzákeverjük a lisztet. A tésztát egy papírral kibélelt tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben megsütjük. Ha kihűlt, kettévágjuk.
A krémhez a puha margarint a porcukorral, a vaníliás cukorral és a reszelt citromhéjjal habosra keverjük. Hozzáadjuk a túrót és a lecsepegtetett, apró kockára vágott barackot. Ezt a krémet kenjük a piskóta lapok közé.
Tetejét porcukorral meghintjük, felkockázva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre