Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kiderült! Undorító dolgokat eszik meg boldogan Nicole Kidman!

default user icon
MME
Tudjuk, hogy vannak a világon a miénktől jelentősen eltérő étkezési szokással bíró emberek, akik olyasmiket is képesek jó étvággyal elfogyasztani, aminek már a gondolatától is felfordul a gyomrunk. Nos, a kifinomult eleganciájáról híres Nicole Kidman kedvenc csemegéi egészen biztosan sokaknál kiverik a biztosítékot: esetében élő kukacokról és sült bogarakról beszélünk ugyanis.

Mindenkinek van legalább egy olyan képessége, aminek mások nem, vagy csak nagyon korlátozott mértékben vannak birtokában. Ennek nem kell valami egészen elképesztő dolognak lennie, lehet valami egy hétköznapi apróság, de az ember mégis picit büszke, amikor rájön: ezzel a bizonyos valmivel kitűnik a tömegből. És mivel a sztár is csak ember, aki ugyan tehetségével már egyszer kiragyogott a szürkeségből, a Vanity Fair úgy gondolta, megkérdez közülük párat, hogy van-e valami titkos képességük, amit szívesen a világ elé tárnának, had' csodálják őket még jobban.

Így állt a kamera elé Nicole Kidman is a magazin Secret Talent Theatre  azaz Titkos Tehetség Színház című videósorozatában azzal hogy ő nem csak, hogy simán megeszik gyakorlatilag bármilyen kukacot vagy bogarat, hanem mindezt mosolygva, boldogan, a végén nyelvével csettintve teszi, mert neki ezek az apró élőlények nagyon ízlenek - élve és sülve egyaránt.

"Fogadjunk, hogy megnyerném a Survivort!" - mondja, miközben éppen  pálcikájára tűzbe bekap egy ficánkoló kis lisztkukacot.

A színésznő így kóstolt végig egy négyfogásos bogár menüt. Nézzük, miből állt az elegáns vacsora:

1. fogás: Dohánylepkehernyó - élve


2. fogás: Közönséges lisztkukac - ÉLVE
3. fogás: sült tücsök
4. fogás sült szöcske
 
Nicole így fogyasztotta őket:

Aki kíváncsi a teljes videóra, itt megnézheti! >>> 

ÚJABB EMBER HALT BELE, HOGY MEGETTE A VILÁG EGYIK LEGVESZÉLYESEBB HALÁT >>> 
EL SEM HINNÉD EZEKRŐL A SZTÁROKRÓL, HOGY A MCDONALD'SBAN DOLGOZTAK >>> 
DURVA! EZEKET AZ ÉTELEKET TILOS ENNIE KATALINNAK ÉS VILMOSNAK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss