Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nézni is rossz! Kézzel nyúlt a turmixgépbe A Konyhafőnök versenyzője - Videó

default user icon
MME
Az elődöntővel folytatódott A Konyhafőnök jubileumi, tizedik évada. A hetet Rácz Jenő versenyzői kezdték, akik közül néhányan nehezen birkóztak meg a stresszel, kapkodtak, hibáztak és egy-két versenyző a kiborulás szélére került.

A Konyhafőnök augusztus 28-i, hétfői adásában Rácz Jenő versenyzőinek kellett bizonyítania, és nem volt egyszerű dolga a szakácsjelölteknek. A séf ugyanis feladta számukra a leckét: kezdésnek tengeri sünnel kellett dolgozniuk, majd következett egy spárgás-lazacos fogás, melyhez vajon futtatott spárgát, avokádókrémet, halmozaikot és spárga alakú panna cottát is készíteniük kellett a versenyzőknek.

A feladat összetettsége, valamint az egyre jobban szorító idő, és persze a technika ördöge együttesen nehezítette a versenyzők dolgát, akik szó szerint minden eszközt megragadtak ahhoz, hogy teljesítsék a kihívást. Egyikük, Sinkovic Dóra azonban a saját testi épségét sem féltve kézzel nyúlt a turmixgépbe, miután az nem bírt el az avokádóhússal. Dóra puszta kézzel kezdte trancsírozni az avokádót, hogy ezzel segítse a gép munkáját, amely egyszerűen nem akarta pürésíteni az alapanyagot.

"Ez is biztos, hogy illegális" – mondta Dóra, miközben kézzel nyúlkált a turmixgépbe.

Borítókép: RTL

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss