Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

New Orleans-i pulyka jambalaya

60 perc
egyszerű
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. A húst falatnyi darabokra vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk, és egy serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a felkarikázott kolbásszal együtt, majd félretesszük.
  2. Ezután olajon megdinszteljük a felaprított hagymát, hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, a felaprított zellerszárat és a felaprított paprikát. Pár percig kevergetve pirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst, a tabascót, és a felkockázott paradicsomot. Beleteszzük a babérlevelet, és felöntjük a húslevessel. Megsózzuk, megborsozzuk, és 20 percig lassú tűzön főzzük.
  3. Amikor a rizs megpuhult, összekeverjük a hússal és a kolbásszal. A tetejét megszórjuk felkarikázott újhagymával.

Ezek is érdekelhetnek

Friss