Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

5+1 étel, ami 2021-ben nagyon népszerű lesz

default user icon
MME
Mivel az idei év lassan a végéhez közeleg, már jól látszik, 2020-ban milyen ételek és italok váltak egyre népszerűbbé. A Yelp a keresési eredményei alapján összeállított egy listát, melyből kiderül, várhatóan milyen kajatrendek fognak még szélesebb körben elterjedni 2021-ben. Te kóstoltad már valamelyiket?

Japán szendvics, vagyis Sando

A Yelp szerint a sando lesz a  2021-es év egyik nagy slágere. Ezeket a japán szendvicseket puha és édes tejkenyérből készítik. Választhatod közülük a hagyományos Katsu Sandót rántott sertéshússal vagy akár a húsmentes, tojássalátás verziót is.

Csilis méz

Ha szereted a csípős finomságokat, a csilipaprikával ízesített mézet mindenképp érdemes lesz kipróbálnod! Csorgathatod pizzára, húsokra, de akár gofrikhoz vagy koktélokhoz adva is nagyszerű ízesítő lehet. 

Birria

A Birria egy mexikói eredetű, lédús húspörkölt, amiben a húst omlósan puhára főzik, csilivel, valamint mexikói fűszerekkel ízesítik.

Japán sült csirke 

A sült csirke örök kedvenc, de kóstoltad már a japán verzióját? A karaage sütési technika lényege, hogy a bundázott, szójaszószos keverékben pácolt csirkefalat extra ropogós és pihekönnyű lesz. 

Detroiti stílusú pizza

Egy hagyományos szicíliai pizza receptjén alapul, de a tésztája vastagabb, ropogós és rágós, általában téglalap alakú. Szerintünk érdemes kipróbálni! 

+1 Boba tea (Bubble tea)

Igaz, ez nem étel, hanem ital, de 2021-ben várhatóan a boba tea, vagyis a buborékos tea is nagy kedvenc lesz. A különleges ital Tajvanból ered, teából, tejből és tápiókagolyókból készül - már rengeteg ízesítésben kapható, de akár otthon is elkészítheted!

12 ZÖLD SZUPERÉTEL A TÉLRE, HOGY EGÉSZSÉGES MARADJ>>> 

ITT A LISTA! ÍME, A TOP 10 LEGNÉPSZERŰBB MAGYAR ÉTEL>>> 

Ezek is érdekelhetnek