Langyos vízben, cukorral felfuttatjuk az élesztőt. A lisztet egy tálba öntjük, hozzáadjuk a tojásokat, az olajat, a sót és 10 dkg reszelt sajtot. Hozzáadjuk a felfutott élesztőt is és összegyúrjuk. Ha ragacsos, pici lisztet adhatunk hozzá. Fél óráig meleg helyen, letakarva kelesztjük. Ha megkelt, kinyújtjuk.
A paradicsomszósz hozzávalóit összekeverjük és a kinyújtott tészta kétharmadára kenjük. A megmaradt sajt egyik felét rászórjuk, a sonkát ráterítjük. Felhengergetjük a szószos felénél kezdve. A rolóból nedves késsel ujjnyi vastagságú csigákat vágunk, sütőpapírral borított tepsibe tesszük őket.
A tetejét megszórjuk a maradék sajttal és 180-200 fokos sütőben 15 perc alatt barnára sütjük őket.