Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Élete végéig ingyen csokit akar a lány, akinek nem volt ostya a Kit Katjében

Te mit csinálnál, ha gyümölcs nélkül kapnád az eperjoghurtot vagy mogyoró nélkül az egész mogyorós csokit? Ehhez hasonló "borzalom" történt egy brit diáklánnyal, aki ostya nélkül kapta a Kit Kat csokiját.

A húszéves londoni joghallgató, Saima Ahmad egy nagy csomag Kit Katet vett akciósan, két fontért egy szupermarketben. A pakkban nyolc darab csoki volt, amit a barátaival akart megosztani. Arra a meglepetésre azonban, ami a kibontás után történt, nem volt felkészülve...

ŐRÜLET! 30 EZERÉRT EHETÜNK ARANNYAL BEVONT FÁNKOT - FOTÓK! >>>

A csokiból ugyanis kispórolták az ostyát. A Kit Katből... Az ostyát... Így Saima a ropogós csokoládé helyett négy teljesen natúr csokirudat kapott.


Sokan valószínűleg nevetnének vagy legyintenének egyet, a brit diáklányt azonban nem ilyen fából faragták. Írt egy levelet a Nestlének, amelyben perrel fenyegette meg őket. Szerinte a cégnek kötelessége folyamatosan biztosítani azt a minőséget, amit a vásárlói megszoktak.

Érvei szerint az ostyamentes Kit Kattel a Nestlé megszegte a fogyasztóival szembeni gondoskodás kötelességét. Ő pedig személy szerint úgy érzi, hogy becsapták és átverték.

ILYET MÉG NEM LÁTTÁL: ÉLETNAGYSÁGÚ SZOBROK CUKORBÓL - FOTÓK! >>>

A pereskedéstől csak akkor hajlandó elállni, ha a Nestlé mostantól egész életében ingyen csokival látja el.

ELKÉPESZTŐEN REAGÁLT AZ ANGOL SZAKÁCS, AMIKOR MAGYAR ÉDESSÉGEKET KÓSTOLT! >>>

Ezek is érdekelhetnek

Friss