Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem várt meglepetésre bukkantak konyhafelújítás közben

default user icon
MME
A két építési vállalkozó mielőtt nekilátott Skóciában a konyhafelújításnak, álmukban sem gondolták volna, hogy egy meglepetés vár majd rájuk, amikor elbontják a beépített konyhaszekrényt.

Néhány napja egy edinburgh-i ház konyhájának felújításán dolgozott a 35 éves Craig Harrigan és kollégája, amikor egy meglepő üzenetre bukkantak a padlóra írva egy kis üveg viszki társaságában, miután elbontották a konyhabútort. 

„Itt élt Jack és Mary, három gyermekük és kutyájuk. A konyha 2001. májusában elkészült. Minden jót, igyon egyet az egészségünkre.”

@hooserice88

Carrying out essential work! Great find. Not sure I would drink it tbh. #fyp #drink #whisky #scotland #scottish #wrenkitchen #VideoSnapChallenge

♬ original sound - Craig Harrigann

Az építési vállalkozó a felfedezés után azonnal felhívta a ház tulajdonosát, akitől megtudta, hogy az édesapja és az édesanyja rejtette el a meglepetést. Hogy honnan tudja mindezt? Onnan, hogy ő az egyik gyerek a három közül. A szakemberek ezután kivágták a padlónak azt a részét, amin az üzenet állt, és átadták emlékül a ma már felnőtt családtagnak a viszkivel együtt. 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss