hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem nehezebb, mint egy püré: így lesz tökéletes a hercegnőburgonya házilag

default user icon
MME
Ha köretről van szó, a hercegnőburgonya sokkal mutatósabb és csábítóbb, mint a klasszikus krumplipüré, vagy a sült krumpli. Rántott ételekhez, sültekhez, esetleg szaftosabb húsokhoz tökéletesen passzol, szóval ha hajlandó vagy egy picivel több időt áldozni a köretre, akkor ez a te recepted! Frissen az igazi, ezért tálalás előtt érdemes megsütni.

Sokan úgy gondolják, hogy a hercegnőburgonya nem éppen az egyszerű köretek táborát erősíti. Erről persze szó sincs, hiszen ez a kaja annak ellenére, hogy egy hangyányival több munkát igényel, mint a püré, vagy egy sült krumpli, egy pokolian egyszerű és mutatós köret. Akár maradék krumplipüréből is elkészítheted. Akkor jó, ha kívül ropogós, belül puha, krémes.

Hozzávalók:

  • 40 dkg sárga burgonya
  • 3 dkg vaj
  • 2 db tojássárgája
  • bors
  • szerecsendió

A HÁZI HERCEGNŐBURGONYA PONTOS RECEPTJÉT ITT TALÁLOD >>> 

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss