Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nem kellett Jamie Oliver főztje a királyi családnak

default user icon
MME
Bárki boldogan venné, ha Jamie Oliver bejelentkezne nála, hogy elkészítené az esküvőjére a menüt, ráadásul ingyen. A sztárséf talán maga sem gondolta, hogy a felajánlásából nem kér Harry herceg és Meghan Markle.

Meglepő dolgot árult el Jamie Oliver a Channel 4’s Sunday Brunch című reggeli műsorában. A sztárséf bejelentkezett Harry herceg és Meghan Markle esküvőjére, amelyet május 19-én tartottak. Jamie Oliver azt szerette volna, ha ő készítheti el a menüt. Azt írta a párnak, hogy a legjobb amerikai és angol szakácsokat hozná magával a lakodalomra. A sztár azonban nem kapott választ. Pedig, mint a műsorban elárulta, ingyen dolgozott volna.

- Ingyen csináltam volna, ezzel is adózva a nagyszerű pillanatnak, de nem kaptam választ - mesélte Jamie Oliver, aki szerint a szigorú kriályi protokoll miatt nem kapott megbízást.

Harry és Meghan esküvőjén, az esti VIP fogadáson végül az északír Clare Smyth készítette el a menüt, akit 2018-ban a világ legjobb női szakácsának választottak. Smyth egyetlen női séf, aki három Michelin-csillagot szerzett.

A 600 fős lakodalomból csak 200-an vehettek részt az esti vacsorán. Smyth a világ egyik legdrágább húsából, wagyu marhából készített ételt, de volt sertéshambuger is. 

- Az esküvő egy mesebeli történet volt, amelyre mindig emlékezni fogok. Nem lehetett volna tökéletesebb. Meghan és Harry teljesen közreműködött a menü összeállításában, nagyon fontos volt számukra, hiszen ilyen alkalom csak egyszer van az ember életében - nyilatkozta korábban Smyth, aki ebben a versenyben lenyomta Jamie Olivert.

ÍGY KÉSZÜL HARRY HERCEGÉK ESKÜVŐI TORTÁJA >>> 

MEGLEPŐ! EZ VOLT JAMIE OLIVER FOGLALKOZÁSA, MIELŐTT HÍRES SÉF LETT >>>

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss