hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Négysajtos bébirépa

MME MME
4/5
30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók
  • Hozzávalók:
  • 1 db bébirépakonzerv
  • 1-2 dkg vaj,
  • egy-egy kis szelet (kb. 2 dkg) sajt, négyféle típusból (pl. trappista, emmentáli jellegű, camembert jellegű, illetve intenzív lágysajt (pl. St. Nectaire, St. Marcellin, stb.),
  • bors
  • olívaolaj

Elkészítés

Elkészítés: A jól lecsepegtetett bébirépát egy jénai edénybe tesszük, megöntözzük az olívaolajjal, kézzel jól összeforgatjuk, hogy minden répa olajos legyen. Belekeverjük a nagyon apró kockákra vágott sajtokat és a fagyosan szintén apró kockákra vágott vajat. Jól összekeverjük, majd lefedve kb. 10-20 percre beletesszük a 180 fokos sütőbe. Ha kész, kivesszük, levesszük a tetejét, egy kanállal még jól átkeverjük, és már tálalhatjuk is.

Ezek is érdekelhetnek

Friss