Elkészítés: 1. A piskótához a tojásokat a cukorral habbá verem. Hozzáadom a lisztet, a sütőport és a kakaót. Óvatosan összekeverem. Egy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntöm a tésztát, és 180 fokon (alul-felül sütés) 15-20 percig sütöm. Ha kész, kiveszem a formából és hagyom kihűlni.
2. Elkészítem a krémet: a hideg tejszínt a cukorral kemény habbá verem. Elkészítem a zselatint a zacskón lévő utasítás szerint. Ha langyosra hűlt, belekeverem a krémbe. Fontos! Ne legyen forró a zselatin, mert megolvad a tejszín!
3. A piskótalapot ráhelyezem a tortatálra. Visszarakom a csatos tortaformának a peremét a tésztára. Körberakom a mini négercsókokkal. A közepébe óvatosan bekanalazom a krémet. Beteszem a tortát a hűtőbe megdermedni.
4. Ha kemény lett a teteje, óvatosan felette tartva egy mintás edényalátétet vagy tortapapírt, szitán keresztül rászóróm a kakaóport. Ha könnyű az edényalátétet rá lehet tenni a négercsók golyókra (óvatosan, ne repedjen meg a teteje). Ha viszont nehéz, akkor minél közelebb tartva a torta felületéhez, nem mozdítva el (mert akkor elkenődik a minta), szórjuk rá a kakaót. Ilyenkor érdemes bevonni a szeretett férjeket, hogy segítsenek! Díszítem szalaggal.