Elkészítés: Elkészítjük a tésztát. A tojás sárgáját, a vizet és a cukrot habosra keverjük, hozzáadjuk a 3 tojás habját, 1 evőkanál kakaót, a lisztet és a sütőport. Kikeverjük habosra, megsütjük.
A krémhez 9 kanál lisztet, 6 dl tejet, 2 tojást összekeverünk, majd felfőzzük, utána hozzáadunk 20 dkg porcukrot, 20 dkg vajat és 1 csomag vaníliás cukrot. Ezt a krémet a kisült, kihűlt tésztára simítjuk.
Elkészítjük a sütemény tetejére való csokimázat. 10 dkg vajat, 3 dkg kakaót, 2 evőkanál porcukrot kissé felolvasztunk, simára keverjük, és a krém tetejére öntjük.
Dermedés után vágjuk fel.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre