Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ami még belefér a diétádba: egészséges nassolnivalók fogyni vágyóknak

Sok diétázó a nassolás miatt bukik el: egy-két keksz, egy kis ropi vagy egy pohár üdítő, és máris annyi kalória csúszott le, mintha egy kiadós főfogáson lennénk túl. A nassolást nehéz megállni, szerencsére azonban nem kell teljes mértékben lemondanunk róla, csak le kell cserélni a régi, kalóriadús termékeket. Íme néhány finomság, ami a diétás étrendbe is belefér.
ÁLLANDÓAN NASSOLNÁL? SEGÍTÜNK LESZOKNI! >>>
Túró

Magas fehérjetartalma miatt sokáig eltelít, ráadásul a zsírszegény változatából remek sós, illetve édes nassolnivalókat készíthetsz.

Az utóbbihoz például keverj össze néhány kanál zsírszegény túrót 1 tk durvára tört dióval, dolgozd simára frissen facsart narancslével, és édesítsd pár csepp mézzel. Zöld fűszerekkel és 1 ek kefirrel összekeverve ugyanakkor remek szendvicskrémet vagy mártogatóst varázsolhatsz belőle.

4 HÉT ALATT MÍNUSZ 4 KILÓ - EZT KELL TENNED AZ EGYSZERŰ FOGYÁSHOZ >>>
Teljes kiőrlésű termékek

Fogyasztásuk jó ideig megakadályozza a farkasétvágy jelentkezését. Sok ásványi anyagot és rostot tartalmaznak, a fent említett fűszeres túrókrémmel megkenve pedig nagyszerű reggeli vagy vacsora lehet belőlük.

- 20 KG 6 HÓNAP ALATT! LEGYEN MESÉS ALAKOD A NYÁRRA! >>>
Sovány húsok

Az erős nassolási vágy hátterében gyakran a cinkhiány áll. Éppen ezért fontos a sovány húsfélék rendszeres fogyasztása. Mind a vörös, mind a szárnyashúsok között találsz soványabbakat, melyek friss, rostban gazdag zöldségekkel kombinálva tökéletes főételnek bizonyulnak.

TARTÓS FOGYÁS KÖNNYEDÉN - DIETETIKUSUNK SEGÍTSÉGÉVEL! >>>
Ami még belefér

A legjobb nassolnivalók az idényzöldségek és -gyümölcsök. Ezenkívül mi az, ami belefér az alakkímélő étrendbe? Naponta 1 db müzliszelet, 1 kis db Túró Rudi, 1 gombóc gyümölcsfagyi vagy 2 kocka magas kakaótartalmú étcsokoládé, esetleg 1 kis doboz gyümölcsjoghurt vagy 1 kis tálka túrókrém, uzsonnára 3-4 szem korpás keksz.

Mindig alaposan olvasd el a termék csomagolásán szereplő tájékoztatót, és ne csak a kalóriaértékre, hanem a zsírtartalomra is ügyelj!

Ezek is érdekelhetnek

Friss