Elkészítés: A kekszet morzsoljuk össze, majd adjuk hozzá az olvasztott, meleg vajat. Keverjük alaposan össze, majd öntsük és nyomkodjuk bele egy sütőpapírral kibélelt tortaformába. Ezután tegyük be a hűtőbe kb. 30 percre, hogy megdermedjen.
Ezután vegyük ki a formából a kekszes alapot, és óvatosan húzzuk le a sütőpapírt, majd helyezzük vissza a formába, és öntsük rá az előzőleg elkészített túrós-narancsos tölteléket.
Tegyük egy keverőtálba a túrót, a tejfölt, a vaníliás cukrot, a porcukrot, és reszeljük hozzá az egyik narancs héját, majd keverjük alaposan össze. Ezután keverjük hozzá a fehér részétől teljesen megtisztított, apróra feldarabolt narancsot.
Forraljuk fel a vizet, majd vegyük le a tűzről, és állandó keverés mellett, keverjük hozzá a porzselatint, addig keverjük, hogy teljesen feloldódjon. Ezután hűtsük ki, hogy éppen csak langyos legyen, majd keverjük hozzá a túrós krémhez.
A habtejszínt verjük fel közepesen kemény habbá, majd apránként óvatosan keverjük hozzá a túrós krémhez.
Végül öntsük a formában lévő kekszes alapra, majd 2-3 órára tegyük be a hűtőbe, hogy teljesen megdermedjen.
Egy kevés narancslével keverjük simára a pudingport és a porcukrot. A maradék narancslét tegyük fel forrni, majd állandó keverés mellett öntsük hozzá a pudingot, és főzzük sűrűre. Ezután néha megkeverve hűtsük ki.
Vegyük ki a tortát a hűtőből, majd öntsük egyenletesen rá a túrós krém tetejére a pudingos masszát. Ezután tegyük vissza a hűtőbe 1-2 órára, hogy teljesen megdermedjen.
Közvetlenül tálalás előtt vegyük ki a hűtőből a tortát, majd éles késsel ízlés szerint szeleteljük fel.