A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét a cukorral felverjük habnak. A sárgáját a vaníliás cukorral habosítjuk majd a narancslevet és a sütőporos, sóval elkevert lisztet felváltva hozzá adagoljuk.
Közben folyamatosan keverjük, majd hozzá keverjük a tojáshab felét és a narancs héját is.
A tojáshab másik felét kanállal óvatosan forgassuk bele. Vajazott lisztezett formába simítjuk a masszá és előmelegített sütőben körül-belül 10 percig elősütjük, majd tetejére kanalazzuk a túrótölteléket. Visszatoljuk a sütőbe és 160-170 fokon 35-40 percig sütjük.
A túró töltelékhez a túrót kikeverjük a tojással, a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal valamint a búzadarával. Ha már langyos, kiborítjuk a formából.
Körül-belül 6 evőkanál porcukrot a maradék narancs levével elkeverjük, és a sütemény tetejére csorgatjuk. Ízlés szerint narancsszeletekkel, citromfűlevéllel díszíthetjük.