Elkészítés: - A pulykamellet kiterítjük, klopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Ráterítjük a sonkát.
- A sajtokat, a reszelt narancshéjat, az aprított rozmaringot, a pici sót és borsot összekeverjük.
- 1 evőkanál sajtkrémet töltünk bele minden mellbe, majd szorosan feltekerjük.
- Alufóliába csavarjuk, sütőben sütjük 35 percig úgy, hogy alá öntünk 1 nagy pohárnyi vizet.
- Összekeverjük a mézet a ketchuppal, borssal, és ha megsült a hús, kibontjuk a fóliából, ezzel megkenjük, majd olajat öntünk alá, és pirosra sütjük.
- A narancschutney-hoz felforraljuk a mézet. Beledobjuk a rozmaringágakat. Beleöntjük a balzsamecetet, a narancslevet, borsozzuk, sózzuk. -Sűrítjük a keményítővel, majd belekockázzuk a narancsot.
- A húshoz 1 evőkanál chutney-t adunk, krumplipüré az ideális körete.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre