Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos őzszelet római tálban

MME MME
1
120 perc
mester
költséges

Elkészítés

Elkészítés: Az őzcomb darabot vékony szalonnacsíkokkal megtűzdeljük, és olajon kissé elősütjük.

A megmaradt olajban megpirítjuk a vegyes zöldségeket és a gombák szárát. Fűszerezzük, megszórjuk az egyik narancs lereszelt héjával, rátesszük a paradicsommártást, a bort és a felkockázott narancsokat. Ráreszeljük a fokhagymát, beleöntjük az elősütött őzszeleteket, azután ráöntjük a ragut.

Lefedjük a tálat, és körülbelül 70 percig sütjük, közben néhányszor megkeverjük.

A gombafejeket a ragu mellé tesszük, és további 20 percig sütjük.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss