hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos mascarponekrém

30 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A mascarponét egy tálba tesszük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot, ízlés szerint porcukrot, 1 narancs reszelt héját és levét, majd fakanállal jó habosra keverjük.

A többi narancsot megpucoljuk, a fehér részét teljesen eltávolítjuk, majd gerezdekre szedjük, és kisebb darabokra felvágjuk. Ezután óvatosan a mascarpone krémhez keverjük.

A habtejszínt kemény habbá verjük, majd apránként szintén óvatosan összeforgatjuk a narancsos mascarponekrémmel.

Tálalás előtt poharakba kanalazzuk, majd a tetejére narancshéjat reszelünk, és narancskarikával díszítjük.

Megjegyzés

Amennyiben rögtön nem tálaljuk, akkor hűtőbe tesszük az elkészült krémet tálalásig.
- kgizike

Ezek is érdekelhetnek