Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos hal

MME MME
60 perc
egyszerű
megfizethető
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A halfiléket citromlével meglocsoljuk, besózzuk, és állni hagyjuk egy kicsit.

Amíg a harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a tűzről hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sót, borsot, valamint a narancsok és fél citrom levét, majd a tűzre visszatéve a szószt összeforraljuk.

A halszeleteket beletesszük egy tűzálló edénybe, leöntjük a szósszal és lefedve forró sütőben 15-20 percig pároljuk, majd fedő nélkül 15-20 percig sütjük.

Krumplipürével tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss