Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Narancsos-diós pohárkrém

30 perc
egyszerű
költséges
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tejszínt kemény habbá verjük, egy másik tálban a mascarponét porcukorral kikeverjük, hozzáadjuk a vanília aromát, majd a felvert tejszínt apránként óvatosan hozzá adagoljuk.
  2. A babapiskótát összetörjük. A narancsokat négy felé vágjuk, majd a húsát kivágjuk, így nem kell bajlódni a pucolgatássa majd összedaraboljuk.
  3. Egy kehely aljára mascarpone krémet teszünk, majd az összetört babapiskótát és egy kanálnyi darált diót, végül a felkockázott narancsot. A hozzávalókat addig rétegezzük, amíg a kehely megtelik.

ZSERBÓ POHÁRKRÉM >>> 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss