Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és sóval, borssal bedörzsöljük. A mandulát hosszában kettévágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és a csirkemellek mindkét oldalát 5-5 percig pirítjuk. Az utolsó két percre hozzákeverjük a mandulát. Kiszedjük, és hűlni hagyjuk. A salátákat alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, és falatnyi darabokra tépkedjük. A pórét megmossuk, és ferdén vékony karikákra vágjuk. Fél narancs levét kinyomjuk, a többit vastagon meghámozzuk (a fehér héját is levágjuk), és a narancsot karikákra vágjuk. A narancslevet elkeverjük a joghurtos salátaöntettel, sóval és borssal ízesítjük. A salátákat szétosztjuk négy tányérra, rátesszük a húst és a mandulát, elosztjuk rajta a narancsot, és leöntjük az öntettel. Azonnal tálalhatjuk
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre