Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ha így panírozod a gombát, villámgyorsan készen leszel - íme a 3 dobozos módszer!

A rántott gombát sokan szeretik, de inkább csak étteremben rendelik, mert az apró fejek egyenkénti bepanírozásának gondoltatától is elmegy az életkedvük. Ám az alábbi 3 dobozos módszerrel nincs többé órákig tartó pepecselés: gombatisztítással együtt fél óra, és már ehettek is!

Ha nem szeretsz szenvedni a gomba panírozásával - amit tökéletesen megértünk - ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozz!

 

Készíts elő 3 dobozt: az egyikbe tedd a lisztet, a másikba üsd fel a tojást, a harmadikba mehet a prézli.

A megpucolt gombákat belerakod először a lisztes dobozba, összerázod kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, összerázod kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa.

Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudsz egyszerre panírozni, és egyenletesen befedik a rétegek a fejeket mindenhol!

A lenti videón tányérokkal helyettesítettük a dobozokat, így is tökéletes lesz a végeredmény!

A LEGJOBB RÁNTOTT RECEPTEKEt ITT TALÁLOD! >>>  

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss