Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napi praktika: ha így panírozod a gombát, villámgyorsan készen leszel!

default user icon
MME
Új sorozatunkban olyan konyhai praktikákból szemezgetünk, amelyeket ti, kedves olvasók küldtetek be, gondolván, hogy esetleg mások is jó hasznát veszik majd egy-egy általatok kipróbált, jól bevált trükknek.

Ha nem szeretsz szenvedni a gomba panírozásával - amit tökéletesen megértünk - ne tányérban, hanem fedeles dobozban panírozz!

Készíts elő 3 dobozt: az egyikbe tedd a lisztet, a másikba üsd fel a tojást, a harmadikba mehet a prézli.

A megpucolt gombákat belerakod először a lisztes dobozba, összerázod kicsit (nem, nem törik szét a gomba!), majd át a tojásos dobozba, összerázod kicsit, és jöhet a zsemlemorzsa.

Így ezzel a módszerrel egyszerre több gombát tudsz egyszerre panírozni, és egyenletesen be is fedi a fejeket mindenhol!

A LEGJOBB RÁNTOTT RECEPTEKET ITT TALÁLOD >>>  

Ezek is érdekelhetnek