Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Elolvadunk! Így főzőcskézik Eva Longoria a kétéves kisfiával

default user icon
MME
Az önkéntes karantéba zárva mindenki elkezdett sütni-főzni, és bizony, nincs ez máshogy a legnagyobb sztároknál sem: Eva Longoria, például rendszeresen posztol magáról sütős-főzős videókat és fotókat az Instagramra - az utóbbi időben a kétéves Santival kooprodukcióban. Szupercuki videó következik, alapfokú spanyol nyelvleckével összekötve.

Eva Longoria tökéletesen hozza Gaby Solist a karanténkonyhás videóiban:  kicsit ügyetlenkedve, időnkét valamilyen enyhén alkoholos frissítőt kortyolgatva tesz-vesz, kever-kavar - holott köztudottan jól főz, 2011-ben szakácskönyve is jelent meg. De az is közudott a színésznőről, hogy lételeme szórakoztatás, imád bohóckodni, szuper humora ezeken a rövid homevideókon is átjön.

Ezúttal tündéri kisfiával, a mindjárt 2 éves Santiagoval párban készítenek narancsfagyit: miközben szupercukin, félig angolul, félig spanyolul zajlik a mama-baba kommunikáció, és Santi szorgalmasan adogatja a narancsot és a mandarint a sorbet-hez, de egyfolytában meséért könyörög anya telefonján, majd amikor ezt nem kapja meg, angolosan távozik a helyszínről. Ekkor előkerül a koktélos pohár is, amivel, láthatóan gördülékenyebben megy a munka, hiszen, mintegy varázsütésre, megnégyszereződik a kifacsart dzsúz mennyisége. Hiába, a leggazdagabbaknak sem könnyű 0-24-ben a családdal összezárva. 

 

 

EZT AZ ÉTELT KÍVÁNJA ISZONYATOSAN A TERHES EVA LONGORIA >>> 
EZÉRT NÉZ KI 10 ÉVVEL FIATALABBNAK A 43 ÉVES EVA LONGORIA >>> 
ÍGY NYERTE VISSZA BOMBA ALAKJÁT A SZÜLÉS UTÁN EVA LONGORIA>>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss

Friss