Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Napi 1 tipp a Napi fitt konyhától! VIDEÓ!

default user icon
MME
A Napi Fitt Konyha blog szerzőjének egyedülálló receptvideóival már lehet, hogy te is találkoztál. Most azonban nagyobb közönség elé tárjuk a szerző munkáit, amelyek mind csakis egészséges összetevőből készültek. Most túrós, tonhalas, zabpelyhes puffancs receptjét hozta el nekünk!

"Kövér kisgyerek voltam, régivágású nyugdíjazott szakács nagymamával. Persze zavart, hogy nem bírok futni, hogy folyton izzadok, de nem viccelek, gőzölgő, illatozó, gyönyörűszép cipókkal és töpörtyűkkel álmodtam éjszakánként. 

Kamasz koromban fogytam le, még nem annyira tudatos módon, leginkább joghurttal és vízzel. Kellett idő ahhoz, hogy tudatosodjon bennem, lehet gőzölgő, illatozó, gyönyörűszép az is, ami jó nekem, a testemnek. Előbb szakács, majd esztéta okleveleket szereztem, közben hobbiból fotóztam az elkészített, egészséges ételeimet, mutogattam, hogy így is lehet főzni. 

Már egy ideje videórecepteket készítek, élek-halok érte.

A folyamatban talán a legjobban a mentés előtti néhány percet élvezem, mikor már összeállt a videó, de még tizenötödszörre újranézem, igazítok itt-ott. Bizsergető érzés, nyugtázom, hogy jó lett. Közben előttem az elkészített étel, ital, kóstolgatom, épp olyan, amilyennek lennie kell: egészséges, egyszerű, gyors, finom. 

Ilyenkor mindig arra gondolok, ezt mindenkinek ki kell próbálni."
Urbán Kata 

Próbáljátok ki Kata által készített egészséges túrós, tonhalas puffancsot!


A Napi fitt konyháról itt olvahatsz tovább >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss